GroenLinks-Partij van de Arbeid presenteert nieuwe website

Tijdens een ledenwerfavond in De Kattendans heeft GroenLinks-Partij van de Arbeid Bergeijk haar nieuwe website gepresenteerd. De website is gebouwd door medewerkers van Get Praut uit Westerhoven; een bedrijf waar jongeren met autisme als dagbesteding werken aan het maken en onderhouden van websites.
GL-PvdA is de snelstgroeiende partij in de Bergeijkse gemeenteraad en om verder te groeien, zijn nieuwe leden meer dan welkom. Op de ledenwerfavond gingen geïnteresseerden samen met enkele raadsleden in de Escape Room van De Kattendans. Zo werden op ludieke wijze de eerste ‘oplossingen’ gezamenlijk gevonden.
Tussen de Escape Room-sessies werd de website onthuld. Bert Brekelmans, directeur van Get Praut, vertelde kort iets over het bedrijf, waarna hij de nieuwe site aan de aanwezigen presenteerde. Fractievoorzitter Wil Rombouts lichtte daarna het belang van een goede website toe waarbij hij Maikel Heesters, verantwoordelijk voor het vullen van de site, extra in het zonnetje zette.
GL-PvdA vindt het als partij belangrijk onze maatschappelijke betrokkenheid in praktijk te brengen. De samenwerking met de mensen van Get Praut is hier een mooi voorbeeld van.
Op de nieuwe site, www.glpvda.nl, vindt u al het nieuws rondom onze partij, de agenda en kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Deze zal vanaf oktober periodiek digitaal worden verspreid om eenieder op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van GroenLinks-Partij van de Arbeid. Wij zijn bijzonder trots op onze nieuwe website en nodigen u dan ook van harte uit een kijkje te nemen op www.glpvda.nl.
GroenLinks-Partij van de Arbeid Bergeijk