GroenLinks-PvdA nodigt u uit!

Het nieuwe jaar is begonnen en GroenLinks-PvdA Bergeijk wenst u alle goeds voor 2020. En natuurlijk gaan wij ook dit jaar hard werken aan een sterk, een sociaal en een groen Bergeijk. En dat kunnen we niet alleen. Daarom nodigen wij u uit voor onze ‘2020-borrel’ op vrijdag 24 januari. Tijdens deze avond blikken we terug op de samenwerking tussen GroenLinks en Partij van de Arbeid sinds onze samensmelting in 2018.

Een periode die een gouden randje kreeg door het schitterende resultaat tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Mede dankzij u zijn we uitgegroeid tot een partij met vier zetels in de Bergeijkse gemeenteraad. Maar onze ambities reiken verder. Er is nog veel te bereiken op verschillende vlakken en daarbij is uw ‘hulp’ onontbeerlijk.

De avond is daarom zeker niet alleen voor (oud-)leden maar voor eenieder die onze partij een warm hart toe draagt en ons gedachtegoed steunt. Daarom heffen we deze avond ook graag het glas met elkaar om in een informele setting te praten over alles wat u en ons bezig houdt in ons fraaie Bergeijk. Vrijdagavond 24 januari vanaf 20.00 uur in D’n Eijkholt in Luyksgestel. Wij heten u van harte welkom!
Tot dan!

Klik hier voor de flyer